Skip to main content Skip to footer

AI-billeder

Closing Loops handler om at udforske nye horisonter og banebrydende samarbejder inden for cirkulær økonomi.  Mange af de scenarier, vi arbejder med, er nyskabende og uden forudgående eksempler.

Det findes der ikke altid billeder af.

Derfor har vi valgt at benytte os af AI-genererede fotos til at illustrere mange af de koncepter og projekter, vi deler. Denne tilgang gør det muligt for os at visualisere det unikke og ofte utraditionelle samarbejde og udvikling på tværs af industrier og sektorer, som der endnu ikke findes fysiske billeder af. Ved at anvende AI-teknologi til at skabe billeder, omfavner vi fuldt ud vores rolle som pionerer inden for cirkulær økonomi, samtidig med at vi afprøver nye muligheder inden for digital visualisering.

Det er vigtigt for os at nævne, at selvom mange af de billeder, du ser på vores website, er frembragt gennem AI, vil der også være 'ægte' fotos fra den virkelige verden. Dette spektrum af visuelt indhold afspejler vores rejse mod innovation og de mangfoldige metoder, vi anvender for at fortælle vores historie.

Du kan genkende de AI-genererede fotos ved, at de har dette lille vandmærke i nederste hjørne: