Skip to main content Skip to footer

Vil du være med?

Closing Loops består af 27 værdikædesamarbejder, som blev igangsat i efteråret 2023. Vi forventer, at der i 2024 bliver åbnet for, at flere værdikædesamarbejder kan søge om at komme med. 

I Closing Loops arbejder små og mellemstore danske virksomheder sammen med dygtige eksperter om at finde konkrete cirkulære løsninger i værdikæderne. På tværs af brancher og geografi finder vi nye måder at samarbejde på, som kan føre til både forandring og forretning. 

Projektet er meget konkret med aftaler om, hvor meget CO2 og tonnage, vi skal reducere i de enkelte værdikædesamarbejder.

Tilgangen er, at en virksomhed ikke kan omstille sig alene. Værdikæder går på tværs af brancher, og studier viser, at samarbejde fremmer en cirkulær implementering og øger konkurrenceevnen.

Udover fællesskabet omkring cirkulær økonomi, giver Closing Loops et markant og vigtigt løft til de deltagende virksomheder. De arbejder med at minimere ressourceforbrug og affaldsmængder, og får desuden implementeret løsninger, som giver nye udviklings- og forretningsmuligheder.

Skal din virksomhed også være med? Så skriv dig op her. Vi sender information ud, så snart vi ved, hvornår og hvordan de næste deltagere kan ansøge om at komme med. 

Vil du vide mere? Så kontakt

Birgitte Iversen

Kommunikation | Closing Loops
biv@ldcluster.com

Tlf. 21 76 76 00

Læring

  • Closing Loops er et fællesskab af virksomheder, som arbejder med cirkulær økonomi på tværs af brancher
  • Din virksomhed kan ansøge om at være med, sammen med jeres leverandører eller kunder - I skal arbejde sammen i jeres værdikæde
  • Skriv dig op her, hvis du vil kontaktes, når vi ved, hvornår der kan ansøges om at være med