Skip to main content Skip to footer

Inspirationsbuffet: Sammen om bæredygtige løsninger i storkøkkener

Vil du styrke arbejdet med bæredygtighed i din kantine eller køkken?

Vil du styrke arbejdet med bæredygtighed i din kantine eller køkken? 

Bliv inspireret af konkrete eksempler og idéer fra lokale aktører og eksperter, som arbejder med grønne retter, lokale råvarer og madspildsløsninger. Vi inviterer kantiner, offentlige køkkener, cateringvirksomheder og andre storkøkkener til en eftermiddag fyldt med inspiration, dialog og smagsoplevelser. 


PROGRAM

14.00    Velkommen
      
14.10    Inspiration fra lokale aktører - cases og samtale 
Midtjysk Gartnerhal: Etablering af lokalt leverandørsamarbejde – direkte fra mark til køkken
Kantinen på Herning Rådhus: Innovation, bæredygtighed og vejen til Innovationsprisen
Huset no. 7: Social ansvarlighed og vegetarmad

15.10    Smag, oplev, netværk og dialog 
Smagsprøver og inspiration til nye måder at bruge råvarer på
      
15.55    Inspiration udefra
Key-note: Reefood Label, om trends og tendenser, indsigt og idéer til grøn omstilling
CL case: Foodremade: Værdiforøgelse af brødspild 
Closing Loops: Projektmuligheder for bæredygtighed i storkøkkener 


Arrangementet er et led i en række aktiviteter i Closing Loops, og arrangeres i samarbejde med Bæredygtig Herning og Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande. 

Tilmeld dig hos Erhvervshus Hovedstaden:

 

Vil du vide mere? Så kontakt

Camilla Wendt

Projektleder
Erhvervshus Hovedstaden S/I

Tværgående aktivitet

  • Hvornår:
    24.02.2025 kl. 14.00 til 17.00
  • Hvor:
    Bæredygtig Herning, Gl. Skolevej 1, sal 2 7400 Herning 
  • Tilmeldingsfrist:
    Senest d. 07.02.2025.