Vil du styrke arbejdet med bæredygtighed i din kantine eller køkken?
Bliv inspireret af konkrete eksempler og idéer fra lokale aktører og eksperter, som arbejder med grønne retter, lokale råvarer og madspildsløsninger. Vi inviterer kantiner, offentlige køkkener, cateringvirksomheder og andre storkøkkener til en eftermiddag fyldt med inspiration, dialog og smagsoplevelser.
PROGRAM
14.00 Velkommen
14.10 Inspiration fra lokale aktører - cases og samtale
Midtjysk Gartnerhal: Etablering af lokalt leverandørsamarbejde – direkte fra mark til køkken
Kantinen på Herning Rådhus: Innovation, bæredygtighed og vejen til Innovationsprisen
Huset no. 7: Social ansvarlighed og vegetarmad
15.10 Smag, oplev, netværk og dialog
Smagsprøver og inspiration til nye måder at bruge råvarer på
15.55 Inspiration udefra
Key-note: Reefood Label, om trends og tendenser, indsigt og idéer til grøn omstilling
CL case: Foodremade: Værdiforøgelse af brødspild
Closing Loops: Projektmuligheder for bæredygtighed i storkøkkener
Arrangementet er et led i en række aktiviteter i Closing Loops, og arrangeres i samarbejde med Bæredygtig Herning og Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande.
Tilmeld dig hos Erhvervshus Hovedstaden:
Tværgående aktivitet
- Hvornår:
24.02.2025 kl. 14.00 til 17.00 - Hvor:
Bæredygtig Herning, Gl. Skolevej 1, sal 2 7400 Herning - Tilmeldingsfrist:
Senest d. 07.02.2025.